Sport en Trainingscentrum VitaHof - Sport en Trainingscentrum VitaHof
Trainen in een ongedwongen sfeer, begeleiding, aandacht en een divers aanbod.

Al onze Trainingen zijn gebaseerd op Functioneel trainen, waarmee jouw stofwisseling, houding en bewegingen zullen verbeteren. Alle trainingen zijn ontwikkeld om in een zo kort mogelijke periode fysiek sterker te worden. En dit is dan ook gelijk waarom ze zo succesvol zijn. Bij alle ​trainingen zal je in één training vaak alle belangrijke spiergroepen gaan aanspreken. Dit op verschillende niveaus en met verschillende methodes. Hierdoor zal jij en jou lichaam continue op een andere manier geprikkeld gaan worden. Om zo jou lichaam op de best mogelijke manier te kunnen laten trainen en te laten ontwikkelen.

VitaHiiT
HIIT Training is een intensieve volledige lichaamstraining. Een circuit training waarin een hoge intensiteit intervaltraining met een mix van cardio-oefeningen, wordt afgewisseld. Plyometrische oefeningen met als doel, verbranding van vet, het opbouwen van spieren, en het vergrootten van het uithoudingsvermogen. De workout wordt afgesloten met buikspieroefeningen en een cooling down. Doordat iedere oefening 3 niveaus heeft, is de les voor iedereen toegankelijk omdat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Fit&Shape
De les FIT & SHAPE is een complete en zeer gevarieerde lichaamstraining. De les bestaat uit een gedeelte cardiotraining en een gedeelte krachttraining. Tijdens de cardiotraining maar ook tijdens de krachttraining wordt gebruik gemaakt van: een mat, gewichten en/of een elastiek, kettlebells etc. Tijdens de les wordt er gewerkt aan coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, conditie en kracht.Trainen, plezier en werken aan algehele conditie tijdens de les!

Lukt het je niet alleen om je doelstelling te bereiken? Dan is STC  VitaHof  een goede investering! Nieuwsgierig?
Maak dan nu vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Plaats:
Reacties:
 
Contactgegevens:

Sport en Trainingscentrum VitaHof 
Vieruitersten 25
5768 RN Meijel

Anne van Rooij
Tel: 06-54331261