Bedrijfsnaam - Boodschap
Welkom bij Total Lifestyle Coach 4 You,
Personal Training & Vitaliteitsstudio in Meijel


Als ervaringsdeskundige wil ik jou graag inspireren, motiveren en mijn kennis overdragen op het gebied van lifestyle, vitaliteit, voeding, sport en ontspanning.

Oftewel, mijn missie is om jou fitter, energieker en positiever te maken. Met als resultaat dat iedere dag nog leuker wordt! Je kunt bij mij in een kleine, gezellige en  persoonlijke sfeer werken aan je doel. 
 
Voor mij betekent gezondheid dat je zowel fysiek als ook mentaal
lekker ‘in je vel’ zit. En ‘Lekker in je vel zitten’ is veel meer dan het hebben van een platte buik of het bereiken van je streefgewicht. Lekker in je vel zitten is óók dat je tevreden bent met wat en wie je bent, ook al heb je niet de perfecte maten en ook al kun je geen marathon lopen.

Als je kiest voor personal training met mij, dan kies je voor GEZONDHEID.
Ook kies je dan VOOR JEZELF.
Gezondheid is niet te koop in de winkel. Bovendien is ‘een goede gezondheid’ (inclusief een gezond gewicht) niet een doel dat je tijdelijk nastreeft.
Als je eenmaal gezond, sterk, strak en fit bent, dan wil je dat liefst voor altijd
blijven.

Om dat te bereiken kun je denken aan personal training, pilates4Yo, afvallen en mentale fitheid. , bootcamp4You of een combinatie van alles. En uiteraard horen hier ook heerlijke recepten bij, die bij een gezonde en bewuste levensstijl passen. Je begin-niveau is niet van belang, je motivatie en doorzettingsvermogen wel, daar help ik je bij…

Mijn omgeving omschrijft mij als sportief, enthousiast, energiek en sociaal.
Mijn motto was en blijft: je leeft maar één keer. Je kunt alleen maar spijt krijgen van de dingen die je niet gedaan hebt.

Ik wil je graag verwelkomen in de studio.

Tijdens de trainingen gaat alle aandacht naar de mensen die ik begeleid op weg naar een gezonde leefstijl. Ik vraag je begrip voor het feit dat ik je telefoon niet altijd (meteen) kan beantwoorden. Spreek een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk.

Wilt je gebeld worden?
Laat dan hieronder je naam en telefoon achter.


Voornaam:
Achternaam:
Telefoon:
 
Contactgegevens:
Anne van Rooij
Personal Training & Vitaliteitsstudio 
Vieruitersten 25
5768 RN Meijel
Tel: 06-54331261
Openingstijden

Ma-vr: van 6.00 tot 22.00
Za: van 8.00 tot 14.00
Zo: van 8.00 tot 12.00