Bedrijfsnaam - Boodschap
Persoonlijke aandacht voor een aantrekkelijke prijs!

Bij Small Group Training werk je in een kleine vertrouwde groep aan je conditie. Zo kunnen we je maximale individuele aandacht geven. Alle oefeningen die je doet, zijn afgestemd op het persoonlijke programma dat specifiek voor jou  is samengesteld. Vóórdat je aan de slag gaat met je fitheid, maken we een persoonlijk verbeteringsplan voor je. Trainingen worden gegeven in kleine groepen van 4 tot maximaal 6 deelnemers. Op deze manier geniet je wel van de voordelen van het trainen met een personal trainer, maar betaal je minder. Je ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten. Op deze manier geniet je wel van de voordelen van het trainen met een personal trainer, maar betaal je minder voor deze intensieve manier van trainen. 

​Je kunt jezelf aansluiten bij een reeds bestaande groep of zelf een groep samenstellen met vrienden en/of bekenden.
Deze trainingen duren ongeveer 55 minuten en desgewenst op een vaste dag/ tijdstip gedurende de week.

Sport en trainingscentrum VitaHof maakt gebruik van “functionele” trainingsmethoden (functional training). Trainen met je eigen lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal. Zo worden basisvaardigheden als coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid gecombineerd met functionele oefeningen.

We bieden wekelijks verschillende trainingsmomenten aan in de ochtend, middag of avond. Binnenkort wordt het aanbod uitgebreid, met meerdere lessen. Wil je jezelf of je groep aanmelden voor een dergelijke training? 
geef je  dan op met dit contact formulieren vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens:
Anne van Rooij
Sport en Trainingscentrum VitaHof 
Vieruitersten 25
5768 RN Meijel
Tel: 06-54331261