Sport en Trainingscentrum VitaHof - Sport en Trainingscentrum VitaHof


Een gezonde leefstijl wordt in hoge mate bepaald door goede voedingsgewoonten. Wie gezond, vitaal, energiek en slank wil worden of blijven, moet in veel gevallen anders en beter leren eten. Voedingsadvies is voor iedereen maatwerk, en hangt af van jouw eigen doelen. 

Daar waar veel mensen tegenwoordig door de bomen het bos niet meer zien, maakt Sport en Trainingscentrum VitaHof gezond eten weer makkelijk en bereikbaar. Tussen alle ‘superfoods’, goeroes en diëten loopt het aantal mensen met gezondheidsklachten en overgewicht  ...nog steeds op. Kortom: men raakt ondergesneeuwd door alle tegenstrijdige en overvloedige informatie en een scheve relatie met voeding is hiervan het resultaat. Daarnaast zijn het vaak algemene protocollen die bijna nooit van toepassing zijn op het individu. 

Sport en trainingscentrum VitaHof biedt jou met het VitaFood programma een helpende hand om een snelle start te kunnen maken op weg naar een slankere en gezonde versie van jezelf waardoor je meer energie krijgt en je vitaler gaat voelen. Inzicht geven wat voor jou voldoende en goede voeding is. Geen dieet, wel het aanleren van een levensstijl waarbij je een leven lang gezond én lekker kunt eten. 

Voeding en sport
Naast het gezondheidsaspect van voeding is het verband tussen voeding en sport erg belangrijk. Voeding zorgt niet alleen voor betere prestaties tijdens de training maar ook de beoogde doelen waarvoor men sport,  kunnen door middel van betere en specifieke voeding sneller en efficiënter worden bereikt. Denk alleen al aan het voordeel van beter herstel na een training door een aantal simpele aanpassingen.

B
egin vandaag nog. Wil je zelf gezonder gaan eten en nu echt op een goede manier, blijvende manier je ideale gewicht bereiken? Kies dan voor het VitaFood Programma.  Je ontdekt hoe je gezond en lekker kunt eten, met af en toe een echte traktatie en zonder honger. Het kan wél…
Heb je vragen of wil je een advies gesprek?
Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met me op.

Gratis intake
We starten met een gratis en vrijblijvende intake gesprek.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Plaats:
Reacties:
 
Contactgegevens:

Anne van Rooij
Vieruitersten 25
5768 RN Meijel

Tel: 06-54331261