Sport en Trainingscentrum VitaHof - Sport en Trainingscentrum VitaHof
RSS Volgen

Bezorgd voor FeedBurner


Recente posts

Gezonde pizza
Gezond leven: hoe doe je dat?
Mijn eerste Blogpost...

Categorieën

Gezond afvallen
Gezond eten
gezond leven
Gezond sporten
Gezond zijn
Gezonde mind
Mogelijk gemaakt door

Healthy 4 You

Mijn eerste Blogpost...

Mijn eerste blogpost…

Hallo, Ik ben Anne van Rooij, 46 jaar en een vrolijke en soms gekke moeder van 5 kinderen, die dol is op haar man en kinderen. Ik houd van alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Na mijn sportopleiding heb ik 16 jaar vol enthousiasme en met veel plezier groepslessen gegeven, mensen gecoacht, trainingsprogramma’s gemaakt en voedingsprogramma’s voorgeschreven.

Sinds ik mijn eetpatroon volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had vroeger elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Gezond eten geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.

Healthy4You is een blog over gezond eten & gezond leven met  gezonde voeding, een gezond lichaam en een gezonde mind set.
Ik schrijf alles op vanuit een praktisch uitgangspunt, met logisch nadenken, zelf uitproberen en zelf ontdekken. Ik probeer lezers uit te dagen om los te komen van het normaal bekende voedingspatroon en de bijbehorende regels, die we zo vaak te horen krijgen.

Als wij gezond leven, lekker in ons vel zitten en energiek zijn, dan brengen we dit over op het hele gezin.

Ik schrijf over de dingen die ik tegenkom, ik schrijf over hoe ik mijn lichaam probeer te geven wat het nodig heeft en ik eet graag onbewerkte producten van goede kwaliteit, vol voedingsstoffen, en producten die op de juiste manier bereid worden. Niet alleen voor mezelf, maar voor het hele gezin.

Met deze blog geef ik je alle tips en tools die je nodig hebt om op een verrassende manier te komen tot blijvend resultaat. Vooral het stukje MINDSET is voor veel mensen een eye opener en erg goed toe te passen in het dagelijkse leven.

Hierdoor creëren we rust, overzicht en ruimte in ons hoofd. Waardoor we beter kunnen focussen en meer energie ervaren! 
Want geloof me, het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn!

Groeten Anne
Reacties op mijn blog en site zijn van harte welkom!

1 Reactie op Mijn eerste Blogpost...:

Comments RSS
luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 09:35
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment