Bedrijfsnaam - Boodschap
Wat gaat er veranderen?

Vanaf 1 oktober 2016 hebben wij de deuren geopend van het vernieuwde Sport en trainingscentrum VitaHof.

Sport en trainingscentrum VitaHof biedt een uniek trainingsconcept voor Small Group Training. Het concept is niet te vergelijken met dat van een fitness centrum of sportclub. Voor een actueel aanbod van alle trainingen ga naar: Vitahof

Personal training is nu voor iedereen toegankelijk! Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer u de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen. Wat is een Small Group training? 
Een Small Group bestaat uit maximaal 6-8 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 55 min.Wat doe je in een Small Group training? 
Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer.  Alle spiergroepen komen aan bod. Als u van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor u. Trainingscentrum VitaHof biedt: 
  • Training op verschillende niveaus.
  • Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • Tijd bepalen in overleg met de groep
  • Training in gezelschap om het plezieriger te maken
  • Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat
  • Zowel binnen als buiten trainen.
Voor wie is Small Group training? 
Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.Sport en trainingscentrum VitaHof is hét alternatief in en rond Meijel voor mensen die zijn uitgekeken op de traditionele sportschool. Duurzaam resultaat, maatwerk, kennis en gezelligheid: daarvoor kom je naar ons!
Jouw gezondheid, Onze missie!

Ons nieuw sport en trainingscentrum biedt alles wat nodig is om je welkom en gestimuleerd te voelen. We gaan persoonlijk te werk, hanteren een hoge fun-factor en delen onze heldere kijk op gezondheid en vitaliteit met groot enthousiasme. We streven naar de meest loyale, tevreden én vitale klanten van Meijel en omgeving in onze sector.


Visie & Doel: Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen, of dit nu individueel is of in groepsverband. Daarom vind ik ook dat kwalitatieve training betaalbaar moet zijn.

Tenslotte zijn we ook online met  een nieuwe website.
Je vindt daar informatie over actuele hypes en nieuwe inzichten uit gefundeerd onderzoek op het gebied van gezondheid, vitaliteit en bewegen. Nieuwsgierig, of ken jij iemand voor wie dit ook interessant is? Stuur een mail en wij regelen het!

Tot Gauw!