Sport en Trainingscentrum VitaHof - Sport en Trainingscentrum VitaHof

Welkom bij STC VitaHof


MISSIE
We willen allemaal fitter en gezonder worden en blijven, maar ermee beginnen en blijven volhouden is vaak een uitdaging. Op social media en verschillende websites kun je een breed scala aan fit-programma's vinden en volgen. Personal training is vaak niet betaalbaar en fitness begeleiding is ver te zoeken. Het ontbreekt je vaak aan gebrek aan kennis, en motivatie en dat werkt demotiverend en dat zorgt ervoor dat je je doelen niet behaald.

Wij hebben als missie dat te veranderen door Trainingen en informatie aan te bieden, tegen een betaalbare prijs.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
STC VitaHof biedt buiten en binnen trainingen, waar kwaliteit, persoonlijke aandacht, resultaten behalen, en doelstellingen belangrijk zijn. Wij bieden aandacht, begeleiding, motivatie en inspiratie om jouw doelen te bereiken. Je wilt sporten op je eigen niveau, maar wel in combinatie met de gezelligheid van een groep.
Bij het opstellen van je programma wordt er rekening gehouden met lichamelijke problemen of beperkingen.

Om dat te bereiken kun je denken aan personal training, pilates4You, Small Group Training, B-Fit, HIIT trainging, Fit&Shape, bootcamp4You of een combinatie van alles. Je begin-niveau is niet van belang, je motivatie en doorzettingsvermogen wel, daar help ik je bij… 


Tijdens de trainingen gaat alle aandacht naar de mensen die ik begeleid op weg naar een gezonde leefstijl. Ik vraag je begrip voor het feit dat ik je telefoon niet altijd (meteen) kan beantwoorden. Spreek een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk.

Wil je graag gebeld worden?
Laat dan hieronder je naam en telefoon achter.


Voornaam:
Achternaam:
Telefoon:
Reacties:
 
Contactgegevens:

Sport en Trainingscentrum VitaHof 
Vieruitersten 25
5768 RN Meijel

Anne van Rooij
Tel: 06-54331261




Openingstijden

Ma-vr: van 6.00 tot 22.00
Za: van 8.00 tot 14.00
Zo: van 8.00 tot 12.00